KONSTNÄRSSAMTAL MED TORSTEN JURELL

2020-02-15 15:51

Ett drygt hundratal besökare samlades på lördagen för att höra Torsten Jurell berätta om sitt konstnärsskap. Torsten pratade och berättade även om teknikerna han använder sig av i sitt arbete samt hur det är att arbete i Kina. Ett mycket intressant och spännande konstnärssamtal var åhörarna eniga om när Torsten avslutat. Detta var även avslutningen på Torstens utställning i konsthallen. En utställning som till föreningens stora glädje har varit välbesökt och uppskattad.

Lidköpngs Konstförening tackar Torsten Jurell för det stora engamang och intresse som Torsten delat med sig av.

SLUTSPURT MED TORSTEN JURELL

2020-02-12 18:49

Välkommen till ett intressant konstnärssamtal med Torsten Jurell.
Lördag den 15:e klockan 13.00 i Konsthallen.

Lördag är även sista dagen för Torstens utställning så,
passa även på att se utställningen om du inte gjort detta.
Väl värd att se, det kan vi lova.

VERNISSAGE TORSTEN JURELL

2020-01-18 16:34

Vilken lördag det var i konsthallen! Det blev ett rekordstort antal besökare till vernissagen för Torsten Jurell. Nästan 400 personer ville se och uppleva Torstens konst. Det var faktiskt en del besökare som tyckte att denna utställning var bland det bästa, om inte den bästa, som Konstföreningen ordnat. Ja, det var många lovord under lördagen. Mycket roligt att det arbete som föreningen lägger ner uppskattas. Och framförallt roligt en sådan här dag för Torsten Jurell. Men så har också Torsten verkligen ställt upp med ett överdåd av verk både till kvalitet och antal verk som utställningen innehåller. Imponerande vilken kraft och tid detta måste ta.

Föreningen kan bara uppmana till att gå och se utställningen i Lidköpings Konsthall.

Här följer några bilder från den stora och omfattande utställning.

KONSTÅRET 2020

2020-01-14 22:00

Nu drar vi igång föreningens konstår 2020.

Först ut med en intressant och sevärd utställning är Torsten Jurell, keramik i världsklass av en internationell verksam multimediakonstnär.
Vernissage är det på lördag den 18 januari klockan 11.00 i Lidköpings Konsthall.

Årets program och aktiviteter hittar du här:
FOLDER 2020

Hjärtligt välkomna till konståret 2002 och vernissagen på lördag.

MEDLEMSDRAGNINGEN 2019-VINNARNA

2019-11-11 10:33

Drygt 120 medlemmar samlades på lördagen för den årliga medlemsdragningen.
Flera av de närvarande fick höra sina namn dras och kunde därmed välja verk direkt och ta med hem.

Vi säger stort grattis till de som vann i årets dragning.

1. Ulla Holmström
22. Erik Sundberg
23. Helena Salgård
24. Lars Ohlsson

De vinnare som inte var närvarande är underrättade personligen per post.

Sida: 1 av 27
Entos - Allt för din hemsida